Natuurlijk Wonen in Waelse Weelde!

Het nieuwbouwproject Waelse Weelde maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Waelpolder,  gelegen ten oosten van ‘s-Gravenzande. Er worden ca. 70 gezinshuizen gerealiseerd in verschillende woningtypen, bijna allemaal in de populaire jaren 30 architectuur. Eén huis valt extra op door het moderne ontwerp en onderscheidend materiaalgebruik.

Waelse Weelde wordt een groen en waterrijk woongebied, mede door de ecologische zone die straks door Waelpolder is aangelegd. Deze groene zone is rijk aan water en natuur en wordt de verbindende factor tussen de verschillende buurten in Waelpolder.

Dus natuurlijk! Wonen in Waelse Weelde met ruimte voor ontspanning, recreëren en spelen en met gezellig ’s-Gravenzande om de hoek en strand en zee op fietsafstand. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Waelse Weelde? Schrijf je dan nu in! Zodra mogelijk (prognose voorjaar 2022) volgt een nieuwsbrief met meer informatie.

Toewijzing woningen bij start verkoop
Voor de toewijzing van een woning in Waelse Weelde wordt gebruik gemaakt van het woningzoekendesysteem van de gemeente Westland. Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van jouw inschrijving. Hoe langer je ingeschreven staat hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een woning. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vind je op de website van de gemeente Westland. 

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie