Warm en energiezuinig Wonen in Waelse Weelde? Dat kan in 2024!


Welkom in duurzaam Waelse Weelde
Een schitterend nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig stijl. De bouw van Waelse Weelde vordert gestaag. Prognose start opleveringen eerste kwartaal 2024.

In Waelse Weelde worden eengezinshuizen, tweekappers en vrijstaande villa’s in verschillende grootten gebouwd. Het ontwerp is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Eén vrijstaande villa onderscheidt zich door het moderne en eigentijdse ontwerp en door de witte gevel. Wil je graag ruimte om je heen? Dan zit je hier goed. De huizen staan op riante kavels, soms direct aan het water of met vrij zicht over het Westlandse kassenlandschap.

Bekijk hierboven hoe ver de bouw van de laatste Kolibrie bouwnummer 25 al is. Wil je de woning op de bouwplaats bezichtigen, maak dan een afspraak met één van de makelaars!

Stad, strand, groen en winkels dichtbij

Waelse Weelde ligt in de ’s-Gravenzandse Waelpolder. Deze wijk heeft alles in zich om het de bewoners naar de zin te maken. Volop water, groen en recreatiemogelijkheden. Hier woon je vrij in een natuurlijke setting. Lekker down to earth met een gouden randje.

Ook de ligging ten opzichte van winkels en andere voorzieningen is ideaal. In nog geen 8 minuten fiets je naar het centrum van ’s-Gravenzande of Naaldwijk. En in 12 minuten fietsen ben je aan de kust voor een dagje strand of lekkere wandeling door de duinen. Tot slot is het centrum van Den Haag met de auto in 25 minuten te bereiken. Kortom, al het goede komt hier samen.

Nieuws & blogs

Naar nieuws & blogs Naar nieuws & blogs

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Makelaars